Home          Meubel en Interieur          Restauratie

 

 

 Models

 

 Style

 

 Color

 

 Apparel

 

 Keys

 

 Speed

 

 

Meubel en Interieur

 

Als meubelmaker voer ik de ideeen van mijn opdrachtgevers uit,  die soms een duidelijke voorstelling hebben over het meubel of enkel een ruwe schets. 

Individualiteit staat voorop, al het werk is opmaat gemaakt zoals het door de klant besteld is.

Als vorm en functie helder zijn  wordt in overleg met de klant een materiaal keuze gemaakt, en de afwerkings methode  bepaald.  Deze keuzes bepalen voor een groot deel de uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid van het meubel of object.  Maar zeker ook op de prijs kwaliteit verhouding.

De traditionele houtverbindingen zoals pen en gat, zwaluwstaarten  worden zeker niet uit de weg gegaan, en daar toegepast waar ze zinvol zijn en tot hun recht komen.

 

Het werk is erg divers, en daar ligt ook mijn kracht. Door de brede kennis van technieken en materialen kunnen de meest uiteen lopende opdrachten gerealiseerd worden. Zo kan het zijn dat de ene week een tafel van massief kersen de werkplaats verlaat en de week erop een verkoopbalie van plaatmateriaal. Juist deze diversiteit schept een breed scala aan mogelijkheden om uw idee te verwezenlijken.

 

Foto's

 

 

Contact

 

Adres

 

Vierde Broekdijk 37d

7122 JD Aalten

Nederland

 

Telefoon

 

0031 (0)6-295 929 17

 

Email

 

erik-bennink@planet.nl

 

Erik Bennink © 2011